Het einde van het jaar is weer in zicht en dat betekent dat we vooruit gaan kijken. Niet alleen voor onze goede voornemens, maar ook naar trends voor komend jaar. Wat woontrends betreft zijn de visgraatvloer en Franse deuren inmiddels niet meer weg te denken uit ons interieur, maar hoe zit het qua kleur? Okergeel is de woonkleur van 2021, als we de experts mogen geloven!

Okergeel is de woonkleur van 2021

Okergeel is de woonkleur van 2021 voor op de muur

Geel straalt warmte en gezelligheidheid, het is de kleur van de zon. Eén die het hele jaar door kan en je interieur een gezellige vibe geeft. Okergeel is de woonkleur van 2021. Nu we steeds meer tijd thuis doorbrengen, willen we het hier het liefst zo gezellig mogelijk maken. Daar leent deze kleur zich perfect voor. Verf je muren okergeel, ga voor een okergele bank, of kleedt het thuis gezellig aan met okergele home deco! We hebben wat inspiratie voor je verzameld!

Okergeel met veel hout en een beetje grijs

Okergeel past perfect bij houten meubels. Gele stoelen onder een grote houten keukentafel bijvoorbeeld. In combinatie met een wat koelere kleur, zoals grijs, komen beiden perfect tot hun recht! Kies bijvoorbeeld voor een okergele bank, die de aankleedt met grijze kussens. Tip: ga in dit geval wel voor een stoffen bank, dat sluit perfect aan bij de warme uitstraling die okergeel heeft. 

De woonkleur van 2021 voor fauteuils!

Een okergele fauteuil

Fauteuils zijn terug van weggeweest. Hiermee creëer je in een handomdraai een gezellig leeshoek of extra zitruimte. En dan natuurlijk het liefst zo’n lekkere luie ligstoel met een voetenbankje! Een paar hippe kussentjes erop en je voldoet helemaal aan de woontrends van 2021!

Een warm en wollig kleed

Ook wat kleden betreft is okergeel de woontrend van 2021. Ronde kleden doen het goed volgend jaar. Het liefst een hoogpolig model, die er niet alleen oogverblindend uitziet maar je voeten ook lekker warm houdt op koude winterdagen!

Home deco in okergeel

Okergeel is de woonkleur van 2021 voor home deco

Woondecoratie zorgt voor extra gezelligheid in huis. Vrolijk gekleurde vaasjes en bloempotten bijvoorbeeld, kaarsjes of een omlijstje poster met een mooie print. Wat we in 2021 veel terugzien zijn foto- en schilderijenplanken. Deze worden aan de muur bevestigd en hebben een opstaande rand, waar je de lijstjes achter kunt zetten. Het grote voordeel hiervan is dat je zo regelmatig kunt restylen om je interieur te updaten.

Leestip: Leuke raamdecoratie voor de woonkamer en keuken