De lente staat weer voor de deur en dat betekent dat we onze tuin massaal een upgrade geven! Alles om zoveel mogelijk van het voorjaarszonnetje te kunnen genieten! Wij hebben de tuintips voor het voorjaar voor je verzameld. Wat zijn de trends van 2021? En hoe maak je van jouw ‘plek onder de zon’ een droomtuin? Inspiratie!

Tuintips voor het voorjaar

Tuintips voor het voorjaar van 2021

De tuintips voor het voorjaar van 2021 lopen uiteen van veel groen, populaire luxe-artikelen zoals een opblaasbare jacuzzi, buitenkeukens en je eigen thuiskantoor in de vorm van een blokhut. Nu we veel tijd thuis doorbrengen, maken we het onszelf het liefst zo aangenaam mogelijk. Dit geldt ook in de tuin. Gebruik onze tuininspiratie voor een 2021 upgrade.

#1 Groen, groener, groenst

Je raadt het al: groen is de tuintrend van 2021! We verschuilen ons het liefst in onze personal space, achter een flinke bos struiken of een rij coniferen. Bomen zijn ook geliefd, maar daar moet je natuurlijk wel de ruimte voor hebben! Verder is de moestuin terug van weggeweest. In een hoekje van de tuin of in een tuinkas.

#2 Luxe tuinartikelen

Opblaasbare jacuzzi’s gingen in 2020 als warme broodjes over de toonbank en de verwachting is dat dit komend voorjaar weer zal gebeuren. Wil je er nog één scoren? Dan moet je er snel bij zijn. De prijzen schieten in het voorjaar omhoog en voordat je het weet zijn ze uitverkocht!

#3 Buitenkeukens

Over luxe gesproken… een buitenkeuken staat ook hoog in ons lijstje Tuintips voor het voorjaar. Buitenkeukens zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt zelf een complete keuken samenstellen die aan al jouw wensen voldoet. Geniet van heerlijke gerechten en waan je op een vakantie in eigen tuin!

Leestip: Woontrends voor 2021

#4 Een blokhut als thuiskantoor

Nu we massaal thuiswerken, zijn we naar de meest vreemde plekken uitgeweken. Van de zolder tot de kinderkamer en de schuur! Een blokhut biedt uitkomst! Deze kun je op maat laten maken en zo je eigen thuiskantoor creëren met uitzicht over de tuin!