Lopen de frustraties tijdens het thuiswerken hoog op, omdat je teveel wordt afgeleid? Huilende kinderen, huisdieren die er maar niet aan kunnen wennen dat je 24/7 op hun lip zit, of de deurbel die maar blijft gaan? Een goede werkplek is belangrijker dan je denkt! Wij hebben de perfecte oplossing gevonden: een blokhut als thuiskantoor. Lekker rustig…en ook nog eens het mooiste uitzicht!

Blokhut basics

Een blokhut is de grote broer van het bekende tuinhuisje. Het grote voordeel hiervan is dat een blokhut bodembedekking heeft, dat is bij tuinhuisjes niet altijd het geval. Verder is hij groter dan een tuinhuisje en ook beter te verwarmen. Genoeg ruimte dus voor je bureau en andere kantoorbenodigdheden! Blokhutten beginnen in de standaardformaten vanaf 3 x 3 meter, maar een blokhut op maat kan ook. Je kiest dan zelf het houtsoort, de dakbedekking, het raamwerk en de afmetingen. 

Een blokhut als thuiskantoor

Een blokhut als thuiskantoor is de ideale oplossing voor mensen die binnen te weinig ruimte hebben voor een werkkamer. Je profiteert hiermee niet alleen van een rustige omgeving, maar ook van het beste uitzicht op jullie tuin. En is thuiswerken niet meer nodig? Dan kun je de blokhut gebruiken als extra schuur. Om gereedschap, fietsen, de kerstspullen, de opblaasbare jacuzzi en het tuinstel in op te bergen bijvoorbeeld, zodat het droog en roestvrij blijft!

Leestip: Smart verlichting thuis of op kantoor: “Google, licht aan!”

Een blokhut als muziekstudio

Maken jij en/of je huisgenoten graag muziek? Ook de blokfluit, gitaar, het drumstel, keyboard of de opnamestudio kun je verbannen naar een blokhut in de tuin. Voor de juiste akoestiek, is het wel belangrijk dat de ruimte goed geïsoleerd is. Je kunt de blokhut zelf laten isoleren, maar een ophangbaar noppenschuim, vloerbedekking of lege eierdozen aan de muren bevestigen kan ook. Dit werkt prima voor de juiste sound!