Heb je een bedrijfsfotoshoot gedaan en kun je geen keuze maken tussen de beste foto? Ben je op zoek naar een aansprekende profielfoto voor je social media-kanalen? Of wil je weten welk beeld het best scoort op datingapps? Laat foto’s ranken op Photofeeler.com! Dit is een handige tool, die jouw kiekjes aan bezoekers toont en ze op verschillende punten laat beoordelen. Zo kun jij simpel en snel de beste beelden uitkiezen voor je online kanalen!

Laat foto’s ranken

Zelf zie je dingen soms heel anders dan de mensen om je heen. Dit geldt zeker voor foto’s. Vaak heb je in de loop der jaren een bepaald beeld van jezelf gecreëerd en kijk je een stuk kritischer naar kleine dingen, die anderen helemaal niet zien. De beste foto voor je bedrijfswebsite, social media-profiel of datingapp selecteren, is daarom niet altijd even gemakkelijk. Met Photofeeler wel! Hier kijken anderen met een kritische blik naar jouw kiekjes. Laat foto’s ranken en vergelijk de resultaten van je professionaliteit, likeability, betrouwbaarheid, aantrekkingskracht en andere scores!

Business, social media en datingfoto’s ranken

Om aan de slag te kunnen gaan op Photofeeler, moet je eerst gratis een profiel aanmaken. Je kunt dit handmatig doen, maar ook door simpel en snel te connecten met Facebook of LinkedIn. Onder ‘My Tests’ kun je via de rode button een nieuwe test aanmaken. Je uploadt een foto en selecteert een categorie: business, social media of dating. Photofeeler laat jouw kiekje vervolgens aan andere bezoekers zien en per categorie beoordelen op verschillende punten. Zo krijg je bij een businessfoto bijvoorbeeld een score voor je professionaliteit, likeability en influental skills. En worden datingfoto’s beoordeeld op: intelligentie, betrouwbaarheid en aantrekkingskracht. Bij social media pics wordt gekeken naar het zelfvertrouwen, de authenticiteit en de fun van de foto’s. De stemmen die jij van andere bezoekers krijgt vormen samen een gemiddelde. Zo kun je verschillende kiekjes laten ranken en de resultaten naast elkaar leggen, om de beste foto voor je kanalen te selecten.

Laat foto's ranken voor je bedrijfsprofielen

Leestip: Bedrijfsfotografie: zelf professionele bedrijfsfoto’s maken
Leestip: TikTok voor bedrijven: 4 content ideeën

Snellere testresultaten

Wil je foto’s laten ranken? Je krijgt sneller resultaten als je zelf ook stemt. Dit doe je onder ‘Vote’. Ook hier kun je één van de drie categorieën selecteren. Door te ranken, gaat je ‘Activity’ omhoog en wordt jouw foto vaker vertoond aan andere gebruikers.