Waar Louis Vuitton afgelopen zomer al met oorbellen voor je AirPods kwam, is het nu modemerk Prada die een accessoire lanceert voor de draadloze oordopjes van Apple. Met de AirPod chains draag je ze altijd dichtbij je. Zo raak je de prijzige oordopjes nooit meer kwijt en loop je er ook nog eens hartstikke trendy bij! 

AirdPods, dé techgadget van het moment

AirPods zijn dé techgadget van het moment. In 2018 gingen er al 35 miljoen over de toonbank, in 2019 60 miljoen en de verwachting is dat er hier in 2020 nog eens 85 miljoen sales bijkomen. Hoewel ze reuze compact zijn en – in combinatie met het opbergboxje waarin ze automatisch worden opgeladen – ook zeer gebruiksvriendelijk, kun je ze als je niet goed oplet ook snel verliezen. Als je je haar nonchalant achter je oren wilt slaan, of wanneer je een mondkapje opzet bijvoorbeeld. 

AirPod chains van Prada

Prada heeft daar iets op gevonden: AirPod chains. Het zijn smalle zilveren kettinkjes, die je met een soort plugin systeem om je oordopjes bevestigt. De AirPod chains zijn gemaakt van een zilverkleurige messing en hebben kleine schakeldetails en het bekende driehoekige Prada-logo. De chains schitteren in de 2020 Holiday campagne van het Italiaanse highfashion merk.

AirPod chains van Prada

“Een nieuw en iconisch item, dat is geïnspireerd op de koffers die zijn ontworpen door Mario Prada. Het driehoekige logo krijgt een moderne twist en siert nu onze oordopjeshouder voor AirPods en AirPods Pro”, aldus het Italiaanse modehuis.

Leestip: De leukste scheurkalenders voor 2021

AirPod chains van Prada kopen

Online gaat het inmiddels behoorlijk los, wie wil er nou niet zo’n stijlvolle Prada ketting! Wil je AirPods chains van Prada kopen? Als kerstcadeau, of om jezelf een keer te trakteren op een luxe accessoire! Dit perfecte kado komt wel met een prijskaartje. Je bestelt ze in de online Prada store voor 350 euro.