In het kleinste kamertje doe je vaak de meeste inspiratie op! Dit is mede te danken aan de scheurkalenders die je op menig toilet ziet. De uitgaven voor volgend jaar zijn gedrukt en liggen in de winkel. Vind je het moeilijk om te kiezen? Wij hebben de leukste scheurkalenders voor 2021 voor je op een rij gezet.

De Omdenken scheurkalender voor 2021

Scheurkalenders voor 2021 - Omdenken

‘De beste plek om monsters te vinden is niet onder je bed, maar in je hoofd’. Een willekeurige spreuk uit de Omdenken scheurkalender voor 2021. En zo zijn er nog 364, die je helpen om de dingen nét even anders te bekijken.

 €14,99

De RUMAG scheurkalender voor 2021

RUMAG scheurkalender voor 2021

“2021 gaat 2020 gegarandeerd leuker maken”, aldus de makers van de RUMAG kalender. We kennen het bedrijf al van de sarcastische tegeltjes op social media. Met de nieuwe scheurkalender voor 2021 kun je een jaar lang dagelijks genieten van de zwarte humor van RUMAG.

 €14,95

De Zeurkalender

Zeurkalender 2021 van Jacob & Haver

Dankzij de Zeurkalender van Jacob & Haver zit je je niet in je eentje op te vreten aan ‘Collega’s die tijdens een vergadering constant op hun telefoon zitten’, ‘Mensen die je erop wijzen dat je iets ongezonds eet’ en ‘Puzzels in tweedehandswinkels die nooit compleet zijn’.

€13,52

Leestip: Je eigen kerstdorp bouwen met oude spullen

De Donald Duck Scheurkalender

Elke dag een snaterlach met Donald Duck

‘Elke dag een snaterlach!’, is de filosofie van de Donald Duck scheurkalender voor 2021. Hij staat boordevol moppen en nieuws uit de Duckstadkrant. En met op elk blaadje een vrolijke strip kan jouw 2021 niet meer stuk!

€15,95

De Quest scheurkalender voor 2021

Quest kalender voor het toilet

Met de Quest scheurkalender voor 2021 word je elke dag een beetje slimmer! Zijn vrouwen blonder dan mannen? Heeft een vliegtuig een toeter? Bepaalt de Koning zelf wat hij eet? In een zebra wit met zwarte strepen of andersom? Je leert het allemaal met deze toiletverfraaier!

€15,99

National Geographic scheurkalender

National Geographic fotowedtrijd kalender

De scheurkalender van National Geographic is gevuld met 365 prachtige natuurfoto’s, die zijn ingezonden voor de National Geographic Fotowedstrijd. Zo maak je op het toilet je eigen reis rond de wereld!

€14,99

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *