Heb je een midweekje vrij gepland voor een vakantie in eigen land? Wil je Nederland een keer op een hele andere manier bekijken? Duurzaam, innovatief en milieuvriendelijk? E-chopper rijden = next level elektrisch rijden! Op een e-scooter met een actieradius van 80 kilometer, om de mooiste plekjes van Nederland mee te ontdekken! Waar kun je een E-chopper kopen? Wat zijn de voordelen? En welke speciale E-chopper tours zijn er?

E-chopper rijden

Een E-chopper is een elektrische brommer, scooter of motor. Eén waarmee je bospaden doorkruist en offroad Nederland ontdekt, zonder dat je hiermee schade aanricht aan de omgeving. Mits je een beetje netjes rijdt natuurlijk! Het elektrische rijden van de toekomst! De accu heeft een vermogen om 80 kilometer te rijden, zonder dat je hoeft op te laden. En is de batterij leeg? Dan laadt je hem in drie uur op van 0 naar 100, terwijl jij tijdens een tussenstop geniet van het uitzicht! Een E-chopper kopen is een duurzame investering: voor het milieu en voor je portemonnee. Je hoeft nooit meer langs het tankstation en rijdt voor 10 cent per volle accu!

De voordelen van een elektrische chopper

  • Duurzaam en elektrisch rijden
  • Een actieradius van 80 km
  • In drie uur volledig opgeladen
  • E-chopper rijden voor 10 ct per volle accu
  • Een offroad vakantie in eigen land

De mooiste offroad plekken van Nederland

Nederland heeft heel veel moois te bieden voor een vakantie in eigen land. Zo zijn er bijvoorbeeld: de Waddeneilanden, met de duinen en ongerepte natuurgebieden, Nationaal Park De Hoge Veluwe, De Sallandse Heuvelrug, de Limburgse heuvels en De Nationale Parken in Drenthe. Offroad kun je alles van heel dichtbij zien en volop genieten van de prachtige Nederlandse natuur! Tijdens een kampeervakantie in eigen land bijvoorbeeld. 

Top 5 natuurgebieden in Nederland

  1. Nationaal Park de Biesbosch
  2. De Waddeneilanden
  3. De Zeeuwse kust
  4. Nationaal Park De Hoge Veluwe
  5. De Oostvaardersplassen

Leestip: Een blokhut als thuiskantoor #thuiswerken

E-chopper tours

Naast wandel- en fietsvakanties, zijn er tegenwoordig ook speciale E-chopper tours voor je midweekje in het voorjaar, of de zomervakantie. Zo kun je je bijvoorbeeld aanmelden voor een E-chopper tours over de Veluwe, door Drenthe, Brabant, Twente en vele andere hotspots in eigen land. E-chopper rijden is leuk voor met z’n tweeën, een vriendengroep of met de hele familie. Let op: voor het rijden op een E-Chopper dien je in het bezit te zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs B. Daarnaast moet de bestuurder minimaal 16 jaar oud zijn!