Nu het nieuwe jaar is ingeluid, is Valentijnsdag de eerstvolgende feestdag in 2021. Dit lijkt misschien nog ver weg, maar nu de pakketbezorgers overuren draaien, door enorme stijging in het aantal online bestellingen, kun je er maar beter op tijd bij zijn! Met deze kado tips voor Valentijsdag zit je altijd goed. Ze hebben bovendien een lange houdbaarheidsdatum, dus op tijd bestellen kan geen kwaad!

Met deze kado tips voor Valentijnsdag schiet je raak!

Hoewel het leuk is om op origineel voor de dag te komen op een feestje, zijn we op Valentijnsdag meer traditiegetrouw. De feestdag rondom Cupido is in de jaren ‘90 komen overwaaien uit Amerika en is sindsdien steeds populairder geworden in Nederland. Na een pittig 2020, kunnen veel mensen wel een beetje extra liefde gebruiken op Valentijnsdag 2021. Wij hebben 6 kado tips voor Valentijnsdag voor je verzameld.

#1 Chocolade

Kado tips voor Valentijnsdag - chocolade

Met chocolade zit je als man altijd goed! Welke vrouw is er niet dol op! Naast een liefdevol kado, zorgt chocolade er ook voor dat je endorfine aanmaakt. Dit is een gelukshormoon: een beetje liefde voor de geest!

#2 Een ontbijtje op bed

Kado tips voor Valentijnsdag - ontbijt op bed

‘Verwend worden’ staat ook hoog op het lijstje Kadotips voor Valentijnsdag. En hoe kun je de dag van de liefde nou beter beginnen dan met een ontbijtje op bed! Verras je partner met een gekookt eitje, croissants, verse jus d’orange en zijn of haar favoriete beleg. Om de dag helemaal mooi te beginnen, kun je het kado ook meteen bij het ontbijt geven. Wedden dat jullie dag hierna niet meer stuk kan!

#3 Kadotips voor Valentijnsdag: juwelen

Kado tips voor valentijsdag - juwelen

Diamonds are a girl’s best friend! Ook hiermee schiet je gegarandeerd raak op 14 februari! Een ring heeft iets te veel weg van een aanzoek en is niet gepast, wat wel leuk is: een armband, ketting, oorbellen of een set. Check voordat je online voor juwelen gaat shoppen eerst of ze goud of zilver draagt en pas je kado hier op aan.

#4 Een liefdevolle playlist

Een liefdes playlist met lovesongs

Spotify biedt een ruim aanbod voor geliefden. Nummer 4 in de kado tips voor Valentijnsdag is een liefdes playlist voor jullie romantische onderonsje. De streamingdienst heeft tal van afspeellijsten met lovesongs, maar zelf maken is nog leuker! Maak een lijst met nummers waar jullie goede herinneringen aan hebben en verras je Valentijn met een persoonlijke liefdes playlist!

Leestip: Een houten wijnrek maken in 4 simpele stappen

#5 Kadotips voor Valentijnsdag: parfum

Kado tips voor valentijnsdag

Parfum is zowel voor mannen, als voor de dames een goede kado tip voor Valentijnsdag. Vind je dit niet origineel genoeg? Kies dan voor een limited edition van zijn of haar favoriete merk, of voor een nieuwe lijn. 

#6 Champagne voor twee

Champagne voor twee

Met champagne sluit je de dag van de liefde op gepaste wijze af. Proost op jullie vriendschap, relatie of band als broer en zus. Er zijn webshops waarop je een eigen label kunt ontwerpen. Geef jullie bubbels een toepasselijke naam en cheers op nog vele liefdevolle jaren!