Nike heeft een nieuwe sneaker gelanceerd, die helemaal inspeelt op de comfort waar we tijdens het thuiswerken naar op zoek zijn. De Nike Go FlyEase is een instapmodel, in de meest letterlijke zin van het woord. Het model kan, dankzij een speciaal scharnier in de zool, handsfree worden aangetrokken. 

Nike Go FlyEase

Even snel naar buiten om een snelle boodschap te doen, de vuilnis buiten te zetten of een rondje met de hond te lopen is met de Nike Go FlyEase zo gepiept. De sneaker beschikt over een handig foefje waarmee je snel in je schoenen schiet, zonder dat je hierbij de achterkant plat trapt. De Nike Go FlyEase is hiermee het allereerste schoeisel dat je handsfree aantrekt. Een echt collectors item dus! En naast al deze praktische gemakken, is ook de nodige aandacht besteed aan het design. De schoen heeft een sportief en kleurrijk design, zoals we van Nike gewend zijn.

Nike Go FlyEase instapsneaker van Nike

De comfi kledingtrend

Nu we een groot deel van onze tijd thuis doorbrengen, viert de comfi kledingtrend hoogtij. We zitten het liefst in gemakkelijke kleding te werken aan de keukentafel, of in ons thuiskantoor. ‘Waarom moeilijk doen, als het ook comfortabel kan?’, is een motto dat steeds meer mensen lijken te volgen. Zo zien we veel baggy kleding, huispakken, joggingbroeken, sweaters en oversized T-shirts. Ontwerpers spelen hier handig op in door met ‘slounge wear’ collecties te komen. Slounge wear is een combinatie van ‘sleeping wear’ en ‘lounge wear’. Chillkleren it is! De Nike Go FlyEase sneaker biedt the best of both worlds: comfortabel en mooi.

Leestip: AirPod chains van Prada – ‘Als muziek in je oren!’

Nike Go FlyEase kopen

“De Nike Go FlyEase sneaker is binnenkort verkrijgbaar”, zo meldt het sportmerk op haar website. De sneaker zal als eerste exclusief beschikbaar zijn voor Nike members. Er zullen dan twee kleurencombinaties verkrijgbaar zijn: de Nike Go FlyEase in zachte pastelkleuren en een model in opvallende knalkleuren.